Kihagyás, és ugrás a termékadatokra
1 / 1

50 ml Ilang Ilang illóolaj

50 ml Ilang Ilang illóolaj

Normál ár 12.190 Ft
Normál ár Akciós ár 12.190 Ft
Akciós Elfogyott
Tartalmazza az adókat. Szállítás 1.890 Ft-tól

Raktáron

Mennyiség
  • Ingyenes szállítás 28.000 Ft felett
  • 30 napos visszaküldés
  • Biztonságos fizetés
Minden részlet megtekintése

Latin név: Cananga Odorata 

A növény használt része: Virágok 

Forrás: Comoros 

Extrahálási módszer: gőzdesztilláció

Az Ylang Ylang fa őshonos olyan távol-keleti országokban, mint Malajzia, Fülöp-szigetek és Indonézia. Sárga virágainak nagyon erős illata és hosszú szirmai vannak. A virágok az illóolaj bőséges forrásai, ezért a legolcsóbbak közé tartozik, viszont a parfüm- és kozmetikai iparban nagyon kedvelt aromájának köszönhetően.

Az Ylang Ylang olajat az aromaterápia világa hagyományosan az elme és a test ellazításához társítja, fürdőben vagy masszázsban a relaxációs élményt fokozza. Malájul virág-virágot jelent, és hagyományosan afrodiziákumnak, valamint esküvői illatnak tekintették Indonéziában; a muzulmán nők a hárem illatosítására, Kínában pedig szerzetesi köpenyek szentelésére használták.

A Ylang Ylang malájul virág-virágot jelent és hagyományosan afrodiziákumnak és "pihentető" illatnak tekintették. A fa virágai Indonéziában nem hiányozhatnak egy esküvőn sem.  A muzulmán nők ezt az olajat égették a hárem illatosításánál - ez volt a palota nők számára fenntartott része. Kínában az illatot a mandarin szerzetesek köpenyei szentelésére használták. Az Ylang Ylang illóolaj a mai napig a parfümök fontos összetevője.

A Professzionális Ylang Ylang Illóolaj speciális, főleg aromaterapeutáknak szánt kiszerelésben kapható, illetve olyan felhasználóknak, akik nagyobb mennyiségben használják.

Nettó tömeg 60 g
Származási ország Comore-szigetek