Latin név: Cinnamomum Camphora Var. Glavescens
A növény használt része: Fa
Származási hely: Kína
Extrahálási módszer: gőzdesztilláció
A Ho Wood illóolaj gyönyörű, faás illatú, magas természetes linalol-tartalma miatt az aromaterápiában a nyugalom és a pihenés jelképének tartják. Öregedésgátló bőrápoló kozmetikai termékek kedvelt alapanyaga.
A Professzionális Ho Wood Illóolaj speciális, főleg aromaterapeutáknak szánt kiszerelésben kapható, illetve olyan felhasználóknak, akik nagyobb mennyiségben használják.
| Nettó tömeg | 110 g |
| Származási ország |
